aula de formació
 

Cursos UIB

2016 - 2017

Adreçat a:Estudiants universitaris.
Places:20
Durada:20 hores - 2 crèdits
continguts:DIA 04/05/2017
Conferència: Processos mentals: Com ensenyar a pensar al nostre alumnat? Daniel Gabarró. Psicopedagog i llicenciat en Humanitats . Expert en Programació Neuro Lingüística. Presentat per Miquel Perelló. Mestre jubilat. Ex Director General d’Innovació i Formació del Professorat.

DIA 11/05/2017
Conferència: Línia formativa dels centres de professors de les Illes Balears. José Antonio Vega. Director del Centre de Professorat Jaume Cañellas Mut de Palma. Presentat Dana Garcias. Secretaria de Formació de l’STEI Intersindical.

Conferència - Taller: Pràctica Reflexiva per Olga Esteve. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Presentada per José Antonio Vega, . Director del Centre de Professorat Jaume Cañellas Mut de Palma.

DIA 12/05/2017
Conferència: Fer d'educador/a en un temps complex: la Pedagogia Sistèmica com a referent pel canvi. Carles Parellada. Mestre, psicomotricista, terapeuta sistèmic, codirector de les formacions de Pedagogia Sistèmica a l'Institut Gestalt de Barcelona. Presentat per Xisco Garcias. Director de l’Escola de Formació i Mitjans Didàctics de l’STEI Intersindical.

DIA 13/05/2017
Conferència: El canvi educatiu: reptes, riscos i responsabilitats. Francina Martí. Llicenciada en Filologia catalana i catedràtica d'Educació Secundària. De 2008 a 2013 va treballar com a tècnica docent en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en el Servei d’Innovació i de Formació del professorat. En l’actualitat és presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Presentada per Pere Segura. Membre del secretariat Escola d’Estiu de Mallorca.

Taula rodona pedagògica. Compartim experiències amb la participació de:
- IES PORTOCRISTO (SECUNDÀRIA)
- GRUP DE TREBALL DE FOMENT DE LA LLENGUA ORAL (SECUNDÀRIA I ADULTS)
- EEI SA TORRE (INFANTIL)
- CEIP VERGE DE LLUC (PRIMÀRIA)
- CEIP SON SERRA (CENTRE INTEGRAT DE MÚSICA)
- EDUCACIÓ 0-3 anys.
- LA SALLE D’INCA (CONCERTADA)
- ES LICEU (COOPERATIVA)
- CIFP JOAN TAIX (FP)
Taula rodona moderada per Montserrat Nadal. Coordinador de la Revista PISSARRA.professorat: 1. Carles Parellada Enrich, és mestre, psicomotricista, terapeuta sistèmic, codirector de les formacions de Pedagogia Sistèmica a l'Institut Gestalt de Barcelona, del Màster de la URV i de la UdG, col·laborador de l'ICE de la UAB, supervisor d'equips professionals que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc, assessor de centres educatius, conferenciant per grups de famílies interessades en la criança dels seus fills i filles, i ha publicat articles en diverses revistes especialitzades en educació, i coautor de llibres sobre la PS, els dos darrers "La Xarxa Amorosa per Educar" i "R_Evolució del Sistema Educatiu", de l'editorial Octaedro.
2. Daniel Gabarró Berbegal. Daniel Gabarró és mestre amb cinc especialitats diferents reconegudes. Psicopedagog i llicenciat en Humanitats. També és expert en Programació Neuro Lingüística (una branca de la psicologia aplicada) i Diplomat en Gestió i Organització d’Empreses.
3. Francina Martí Cartes. Llicenciada en Filologia catalana i catedràtica d'Educació Secundària. Ha estat professora a diferents instituts de secundària, on ha assumit responsabilitats com a Cap d’estudis i directora durant deu anys. De 2008 a 2013 va treballar com a tècnica docent en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en el Servei d’Innovació i de Formació del professorat. També ha estat formadora del professorat en diversos programes de formació permanent. Ha participat en diversos seminaris i congressos, amb l'exposició de treballs i conferències i ha publicat diversos llibres i articles, relacionats amb el seu camp d'investigació, que és la didàctica de la llengua i la lectura crítica en entorns digitals. En l’actualitat és presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat.
4. Olga Esteve Ruescas. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, l'any 1999. Professora titular d'universitat.
5. José Antonio Vega. Director del Centre de Professorat Jaume Cañellas Mut de Palma.
dates i horari:Dies 4, 11, 12 i 13 de maig de 2017.

Dia 4, de 16.30 a 20.00h; dia 11, 16.30 a 20.30h; dia 12, 17.00 a 20.00h; dia 13, 9.30 a 14.00h.
lloc:Sala d’actes Edifici Anselm Turmeda de la UIB
preu:15€. Persones afiliades a l'STEI:5€
comentaris:IMPORTANT!!!!

En obrir la inscripció ja es podrà fer el pagament en emplenar el formulari. En clicar a "enviar" se'ns donarà la possibilitat de fer pagament per targeta VISA o bé podem després fer una transferència a:

Banc Sabadell:
IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189

EL FET D'EMPLENAR EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ NO SUPOSA UNA RESERVA DE PLAÇA, per tant cal fer el pagament el més aviat possible. En el cas d'haver pagat i el curs estar complet es donarà l'opció de retornar els diners o bé de canviar-se a un altre curs.

En haver fet el pagament cal enviar un fax al 971-91-00-61 (At.Xisco Garcias) o bé un correu electrònic a: formacio@stei.cat constant el nom complet, el curs, l'import i el dia en que s'ha ingressat.

* Només es retornarà la matrícula del curs en el cas que aquest s'anul.li.


Es publicarà la llista d'admesos dia 04/05/2017.

S'ha sol·licitat el reconeixement en crèdits a la Universitat de les Illes Balears.
termini inscripció29/03/2017 ... 03/05/2017

 

Altres cursos...

Colors:
Curs obert Curs tancat (consultar acceptats)

Selecciona un curs:

 

 
 
Inici Stei
Inici Formació
On Trobar-nos
stei.cat
 
 
 
Activitats
Conselleria de Treball
EBAP
Cooperació
Personal Docent (presencial)
Personal Docent (a distància)
Oposicions Co. Docents
Oposicions CAIB
Oposicions CAIB (salut)
Cursos U.I.B.
Cursos català
Cursos reconeguts per la UVEG
 
Proposta d'aplicació didàctica (word)
Qüestionari d'avaluació (word)
 
Recollida de Certificats
 
PERSONAL
 dni:
 
 password:
 

No record el password