L’EDUCACIÓ EMOCIONAL A L’ÀMBIT ESCOLAR (Febrer).

background image

L’EDUCACIÓ EMOCIONAL A L’ÀMBIT ESCOLAR (Febrer).

Data d'Inici

08/02/2024

Data de Finalització

28/02/2024

Durada

20 Hores

Fi de la inscripció

05/02/2024

Preu

70€

Preu Persones Afiliades

45€

Adreçat

Tots

Continguts

Activa i participativa a través de la plataforma Moodle.
Teòrica i pràctica: Hi ha 4 temes.
Cada tema conté un material sobre el que s'ha de realitzar una lectura.
A partir d'aquesta lectura, es duran a terme les diferents activitats obligatòries que s'han de lliurar dins el termini establert a l'agenda del curs.
Les activitats obligatòries tenen un caire molt pràctic perquè així totes les activitats realitzades puguin servir en la tasca educativa.

Professorat

Laia Riera Tarongí. Llicenciada en Psicologia.
Ana Maria Madrid Domenech. Llicenciada en Psicologia.

Lloc

A distància

Dates

Del 08/02/2024 al 28/02/2024.

Horari

Distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 01/09/2023 i finalitzarà en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 16 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacio@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacio@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacio@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.