TÈCNIQUES PER A LA PREVENCIÓ DEL SÍNDROME BURNOUT EN L’ENTORN LABORAL - HOM/EBAP/74/2023 -

background image

TÈCNIQUES PER A LA PREVENCIÓ DEL SÍNDROME BURNOUT EN L’ENTORN LABORAL - HOM/EBAP/74/2023 -

Data d'Inici

01/11/2023

Data de Finalització

30/11/2023

Durada

20 Hores

Fi de la inscripció

30/10/2023

Preu

70€

Preu Persones Afiliades

45€

Adreçat

Pers. lab. C2 CAIB: Aux. Tèc. educatiu. Pers. func. C1 CAIB: Tèc. d'educació infantil. Pers. func. A2 CAIB: Educadores i treballadores socials. Pers. func. A2 Adm. local: Educadores i treballadores socials. Pers. func. C1 Adm. local Tèc. d’educació inf

Continguts

La societat del cansament i la síndrome Burnout.
Aplicació de les tècniques del Ioga a l'entorn laboral.
Gestió emocional per a la millora de les responsabilitats i tasques a l’entorn laboral.

Professorat

Javier Riutort Heredia. Doctor en Filosofia, amb una tesi sobre les filosofies de l'Índia al ioga contemporani. Expert en Cultures i Llengües de l’India. Llicenciat en Filosofia i Antropologia cultural. Formació professor de Ioga.

Lloc

A distància

Dates

De l'1/11/2023 al 30/11/2023

Horari

De l'1/11/2023 al 30/11/2023

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 02/10/2023 i finalitzarà en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 16 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacio@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacio@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacio@stei.cat

Curs homologat per l'EBAP (Escola Balear d'Administració Pública)