ERGONOMIA DEL TREBALL: TÈCNIQUES DE MOBILITZACIÓ I IMMOBILITZACIÓ SEGURES.

background image

ERGONOMIA DEL TREBALL: TÈCNIQUES DE MOBILITZACIÓ I IMMOBILITZACIÓ SEGURES.

Data d'Inici

28/11/2023

Data de Finalització

05/12/2023

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

24/11/2023

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Personal laboral C2 CAIB: Aux. Tèc. Educatiu. Personal Auxiliar C2 d'Administració local: Auxiliar educatiu. Personal Auxiliar C2 d'Administració local: Treballador familiar Personal Auxiliar C2 d’Administració local: Atenció a domicilis

Continguts

1. Potenciar hàbits bons i segurs pels professionals.
2. Donar importància al concepte d’ergonomia i la seva relació amb el disseny del lloc de treball
3. Conservar una bona higiene postural i aplicar la normativa vigent en prevenció de riscos i salut laboral derivats de l’organització del treball

Professorat

Marina Miguel Puigserver, Grau en Infermeria

Lloc

Escola de Formació i Mitjans Didàctics. Palma

Dates

28 i 30 de novembre i 4 i 5 de desembre

Horari

De 17:00 a 19:30

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 02/10/2023 i finalitzarà en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 15 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacio@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacio@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

Curs homologat per l'EBAP (Escola Balear d'Administració Pública)