FAT I FAT: a l’aula fem encanteris (Març)

background image

FAT I FAT: a l’aula fem encanteris (Març)

Data d'Inici

07/03/2024

Data de Finalització

27/03/2024

Durada

20 Hores

Fi de la inscripció

04/03/2024

Preu

70€

Preu Persones Afiliades

45€

Adreçat

A docents d’educació infantil i primària, encara que també pot ser una formació adient per aquells docents d’altres etapes educatives interessats en tenir un primer contacte amb el món de la màgia i la seva aplicació a l’aula.

Continguts

Un curs dirigit especialment a docents que vulguin saber més sobre la relació que s’estableix entre un art com és la màgia i la seva aplicació a l’aula com a recurs didàctic.
OBJECTIUS:
1. Despertar i fomentar l’interès per el món de la màgia des d’un punt de vista actiu. Dotant al professorat d’unes eines bàsiques per fer de la màgia una eina educativa i poder aplicar-la d’una manera adient a l’aula.
2. Descobrir la influència dels components psicològics de la màgia en el procés ensenyament-aprenentatge.
3. Desenvolupar hàbits de reflexió, sentit crític, iniciativa personal, curiositat i creativitat en l’aprenentatge.
4. Conèixer diferents trucs i gaudir de la seva realització i posada en escena.
5. Utilitzar la plataforma “Moodle” per aprendre màgia de manera col·laborativa.
CONTINGUTS:
1. Breu història de la màgia educativa
2. La màgia amb infants. Característiques i particularitats.
3. La neuromàgia i la seva relació amb l’educació.
4. A la nostra aula fem encanteris màgics.
5. Fer una bona presentació dels nostres jocs màgics.

Professorat

FRANCESC XAVIER ALOMAR NOVILA
Mestre d’educació infantil i primària

Lloc

Distància

Dates

Del 7 al 27 de març

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 03/03/2024, o en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaràs de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.
CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.
alears.