RECURSOS TIC PER AL PROFESSORAT (Abril)

background image

RECURSOS TIC PER AL PROFESSORAT (Abril)

Data d'Inici

09/04/2024

Data de Finalització

29/04/2024

Durada

30 Hores

Fi de la inscripció

07/04/2024

Preu

90€

Preu Persones Afiliades

62€

Adreçat

Tots els docents.

Continguts

Es proporcionaran i explicaran diferents eines TIC perquè els docents puguin adquirir habilitats digitals per poder estar en contacte amb l'alumnat de forma digital i desenvolupar diferents modalitats de classes online. Començarem amb una unitat introductòria, aspectes i eines bàsiques d’entorns virtuals online per donar classe a distància. Posteriorment, s'introduiran eines de donar classes magistrals, recursos per fer presentacions i produir vídeo-classes, així com continguts específics (ex., matemàtiques o dibuix). Totes les funcionalitats explicades al curs inclouen tutorials introductoris sobre eines de accés lliure.
Objectius:
1. Ampliar el coneixement dels docents en relació amb funcionalitats que permeten les TIC.
2. Animar el professorat a preparar material online de reforçament per als continguts tradicionals.
3. Introduir diverses eines per donar classe online.
4. Donar tutorials introductoris de funcionament d’eines per donar classe online.

Continguts:
1. Entorns d’aprenentatge. Moodle. Gestió del moodle. Administració d’alumnat. Netejar un curs moodle (reiniciar curs), dubtes, problemes i incidències (més o menys comuns) i consells.
2. Eines per donar classe online. Administració de classes magistrals. Creació de grups de feina. Collaborate
3. Eines de presentació de continguts. Desenvolupament de presentacions atractives online. Dinamització de presentacions. Prezi, Canvas.
4. Administrar vídeo-classes. Crear vídeos per a donar classe. Administrar i pujar les vídeos a plataformes online. Powtoon
4. Entorns de matemàtiques. Propostes d'ensenyament d’habilitats matemàtiques. Video-col·leccions. Smartick
5. Pisarres virtuals. Introducció a les eines de dibuix i escriptura lliure. Scribblar
6. Agenda del professorat per tauletes… ( com Additio, idoceo, etc.)

Professorat

Joana Maria Varon Heredia
Llicenciada en psicologia i màster en Neurociències.
Joan Gea Ramon. Llicenciat en Psicologia. Màster en Neurociències i acreditat com a Psicòleg General Sanitari.
Alejandro De la Torre Luque. Doctor en Neurociències.

Lloc

distància

Dates

Del 09/04/2024 al 29/04/2024

Horari

a distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 07/04/2024, o en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaràs de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.
CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.