LA SEXUALITAT. HISTÒRIA I PERSPECTIVES CONTEMPORÀNIES (Abril)

background image

LA SEXUALITAT. HISTÒRIA I PERSPECTIVES CONTEMPORÀNIES (Abril)

Data d'Inici

09/04/2024

Data de Finalització

29/04/2024

Durada

30 Hores

Fi de la inscripció

02/04/2024

Preu

90€

Preu Persones Afiliades

62€

Adreçat

Tots

Continguts

La proposta d'aquesta formació és revisar a què ens referim per «sexualitat». Es farà un recorregut per la història de la sexualitat amb la finalitat d'entendre els nostres prejudicis i ampliar el seu abast. El més important serà comprendre que la sexualitat té una història (és a dir, que va aparèixer en un moment concret), qüestionar-nos per què és considerada un tabú i plantejar com algunes disciplines han intentat reapropiar-se’n.
L’objectiu principal és repassar la pràctica docent de cadascú des d’una perspectiva política respecte a un dels interrogants més rellevants de la nostra època: què és la sexualitat i quin és el seu paper al nostre dia a dia.
OBJECTIUS:
1. Definir la sexualitat i la seva relació amb l’educació
2. Definir els següents conceptes: sexualitat, sexe, cos, gènere, discurs, anatomia...
3. Plantejar les condicions històriques que feren aparèixer la sexualitat
4. Debatre com la paraula del docent conforma els cossos sexuats
CONTINGUTS:
1. Conceptes fonamentals
2. Història de la sexualitat:
1. L’aparició de la sexualitat (anatomia i medicina)
2. La psicoanàlisi de Sigmund Freud
3. Feminismes i Estudis de Gènere
4. L’activisme en l’actualitat
5. Sobre la Llei d'Educació Sexual Integral

Professorat

Antoni Canyelles Suau, Graduat en Estudis Literaris

Lloc

Distància

Dates

del 09/04/2024 al 29/04/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 02/04/2024, o en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaràs de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.
CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.