LA MALETA MÀGICA: converses a l'estora dels 3 als 8 anys (Abril)

background image

LA MALETA MÀGICA: converses a l'estora dels 3 als 8 anys (Abril)

Data d'Inici

30/04/2024

Data de Finalització

07/05/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

28/04/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Docents d'educació infantil, primer cicle de primària

Continguts

Aplicació de la màgia a l’aula d’educació Infantil com a recurs complementari a l’hora de conversar.
Un curs dirigit especialment a docents d’educació infantil encara que pot interessar a mestres d’educació primària dels primers cursos.
OBJECTIUS:
1. Estimular i fomentar en el docent l'interès per aplicar la màgia des d'un punt de vista educatiu, aportant tècniques bàsiques per utilitza-la a l'aula.
2. Presentar un conjunt de materials que s'utilitzen en el món de la màgia per a la seva utilització a l'aula.
3. Treballar la conversa desenvolupant actituds de reflexió, sentit crític, iniciativa personal, curiositat i creativitat en l'aprenentatge.

CONTINGUTS:
1. Apunts sobre la màgia aplicada a l'aula d'educació infantil. La visió màgica dels infants petits.
2. La importància de la conversa a educació infantil.
3. La meva maleta màgica: contingut i materials.
a. El meu llibre de dibuixos
b. El quadern savi
c. La capsa meravellosa
d. Els mocadors de colors / les fitxes de colors
e. La caseta del dimoni boiet
4. Construcció i posada en escena d'un joc de màgia. La posada màgica. Adaptació.

Professorat

Francesc Xavier Alomar Novila. Diplomat en professorat d'EGB. Mestre d'educació infantil, primària i atenció a la diversitat.

Lloc

Distància

Dates

Del 30/04/2024 al 07/05/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 25/04/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional de les Illes Balears.