CIÈNCIA O MÀGIA? Experimentam a primària (Abril) -30 abril/7 maig-

background image

CIÈNCIA O MÀGIA? Experimentam a primària (Abril) -30 abril/7 maig-

Data d'Inici

30/04/2024

Data de Finalització

07/05/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

28/04/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Docents d'educació primària, encara que també pot ser interessant per aquells docents d'altres etapes educatives interessants en tenir un primer contacte amb el món de la màgia amb una base científica aplicada a l'aula.

Continguts

La formació proposa un recorregut per la interacció que es produeix entre l’art de la màgia, la ciència i la tecnologia. Aplicant a l’aula principis de física, de química, etc., que tenen un resultat veritablement “màgic”
Un curs dirigit especialment a docents d’educació primària encara que pot interessar a qualsevol persona que vulgui saber més sobre la relació que s’estableix entre un art com pot ser la màgia i la tecnologia.

OBJECTIUS:
1. Estimular i fomentar en el docent l'interès per aplicar la màgia des d'un punt de vista educatiu, aportant tècniques bàsiques per utilitzar-la a l'aula.
2. Proporcionar experiències d'aprenentatge mitjançant experiments derivats de diferents camps tecnològics: física, química, magnetisme,...
3. Introduir i treballar el mètode científic a l'aula: observar, formular hipòtesi, experimentar i treure conclusions.

CONTINGUTS:
1. Ciència i màgia:
- Un recorregut històric de la relació entre la ciència i la màgia
- Aproximació al mètode científic
2. La màgia aplicada a l'aula. Aprofitament didàctic d'aquest art.
3. El meu racó d'experimentació a l'aula. Experimentam.
4. Construcció posada en escena d'un joc de màgia ""científic"".

Professorat

Francesc Xavier Alomar Novila. Mestre d'educació infantil i primària.

Lloc

Distància

Dates

Del 30/04/2024 al 07/05/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 25/04/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.