REPENSEM ELS LLIBRES DE TEXT. UNA HISTÒRIA DE L’ART INCLUSIVA. (Maig)

background image

REPENSEM ELS LLIBRES DE TEXT. UNA HISTÒRIA DE L’ART INCLUSIVA. (Maig)

Data d'Inici

08/05/2024

Data de Finalització

28/05/2024

Durada

35 Hores

Fi de la inscripció

06/05/2024

Preu

100€

Preu Persones Afiliades

75€

Adreçat

Tots els docents

Continguts

El present curs pretén visibilitzar el paper silenciat de les dones artistes al llarg de la història, amb la intenció de poder aprofitar els coneixements adquirits per dotar el nostre alumnat d'una perspectiva inclusiva de gènere en el món de l'art ja que, per desgràcia, els currícululms educatius i la majoria de llibres de text (tant físics com digitals) encara no han canviat aquesta visió esbiaixada dels seus continguts.
Objectius:
- Destacar la funció creadora de les dones artistes en els diferents períodes, complementant així l’esbiaixada visió que donen els llibres de text actuals.
- Aportar recursos que facilitin una aplicació didàctica dels continguts treballats en el curs.
Continguts:
- Dones artistes a la Prehistòria.
- Dones artistes a l’època clàssica.
- Dones artistes al període medieval.
- Dones artistes a l’edat moderna.
- Dones artistes a l’era contemporània.

Professorat

Agatha Irene Martínez Masiano
Llicenciada en Història, Universitat de València (UV) i Universitat de Barcelona (UB).

Lloc

Distància

Dates

Del 08/05/2024 al 28/05/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà en tenir totes les places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.