CULTIVANT EL BENESTAR EMOCIONAL A L'AULA (Juny: 05/25)

background image

CULTIVANT EL BENESTAR EMOCIONAL A L'AULA (Juny: 05/25)

Data d'Inici

05/06/2024

Data de Finalització

25/06/2024

Durada

30 Hores

Fi de la inscripció

03/06/2024

Preu

90€

Preu Persones Afiliades

62€

Adreçat

Docents d'Educació infantil, primària i secundària.

Continguts

El curs aborda el tema des d'una metodologia reflexiva, vivencial i experiencial.
Parteix de l'auto-observació del món emocional propi i de la seva gestió, per a després valorar com influeix en l’acompanyament emocional de l’alumnat i la gestió de l’aula.
OBJECTIUS:
Autoconeixement, autocura i benestar.
Identificant necessitats.
Marc teòric: el món de les emocions.
Competències emocionals.
Gestió de les emocions.
Interacció cos i emocions.
Pensament i emoció.
Creences limitants i creences potenciadores.
Cuidant el llenguatge.
Tècniques per a trobar la calma.
Estimar-nos per estimar.
Relacions positives.
Construcció d’un bon clima emocional a l’aula.
La Covid: navegant per un mar d’incerteses.
Resiliència per a temps complicats.

Professorat

Meritxell Rius Montcusí. Llicenciada en filologia anglogermànica, Postgrau en Educació Emocional i Benestar. Formada en teràpia Gestalt, Mindfulness i compassió, escriptura i ensenyament creatiu. Professora d’atenció a la diversitat (àmbit sociolingüístic

Lloc

Distància

Dates

Del 05/06/2024 al 25/06/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà en tenir totes les places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.