DISSENY EN LÍNIA AMB L'EINA CANVA (nivell bàsic) (Juny) (Nivell A2 (Àrea 2) de la CDD).

background image

DISSENY EN LÍNIA AMB L'EINA CANVA (nivell bàsic) (Juny) (Nivell A2 (Àrea 2) de la CDD).

Data d'Inici

05/06/2024

Data de Finalització

25/06/2024

Durada

20 Hores

Fi de la inscripció

30/05/2024

Preu

70€

Preu Persones Afiliades

45€

Adreçat

Tots

Continguts

Aquest curs permetrà descobrir l’eina de disseny en línia Canva, amb la qual es poden realitzar de manera molt senzilla elements gràfics com presentacions, cartells, postals o imatges per a xarxes socials, «emailing», etc.

OBJECTIUS:
* Dotar el professorat dels coneixements per a fer servir l’eina de disseny en línia Canva.
* Donar les eines per a que, de manera senzilla i virtual, els docent puguin realitzar dissenys efectius per a diferents aplicacions (presentacions, cartells, xarxes socials...).

CONTINGUTS:
* Canva: què és? Primeres nocions.
* Com fer un disseny amb Canva:
* Presentacions, cartells, comunicacions i altres aplicacions.
* Canva Premium.

Professorat

Sònia Domenech Morro. Llicenciatura en Comunicació Audiovisual. Màster Oficial en Mitjans, Comunicació i Cultura.

Lloc

A distància

Dates

Del 05/06/2024 al 25/06/2024

Horari

Distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 16 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacio@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacio@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacio@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.