APRENENTATGE ACTIU EN CONTEXTOS EDUCATIUS ONLINE (Juny) (Nivell A1 (Àrea 4) i Nivell A2 (Àrees 2 i 3) de la CDD)

background image

APRENENTATGE ACTIU EN CONTEXTOS EDUCATIUS ONLINE (Juny) (Nivell A1 (Àrea 4) i Nivell A2 (Àrees 2 i 3) de la CDD)

Data d'Inici

05/06/2024

Data de Finalització

25/06/2024

Durada

30 Hores

Fi de la inscripció

30/05/2024

Preu

90€

Preu Persones Afiliades

62€

Adreçat

Docents de totes les etapes educatives

Continguts

Objectius

- Conèixer les principals característiques d'un entorn d'ensenyament online i d'un aprenentatge actiu.
- Aprendre estratègies i eines per a la presentació del professor i presentació entre companys en entorns virtuals, així com per a la comunicació en contextos online.
- Conèixer eines que serveixin per a realitzar activitats interactives, col·laboratives i cooperatives en un context educatiu virtual.

Continguts
- Aprenentatge actiu i ensenyament online.
- Estratègies i eines per a promoure la comunicació i la participació en entorns online.
- Eines per a fomentar la interacció, col·laboració i cooperació en entorns digitals.

* El curs té els materials en castellà i també ho serà la llengua vehicular, ja que la tutora és i resideix a la Coruña i, per tant és castellanoparlant.

Professorat

Ingrid Mosquera Gende.
Doctora Filologia Anglesa y DEA Psicologia de l'Educació.

Lloc

Distància (Entorn de formació a distància de l'Escola de Formació i Mitjans Didàctics)

Dates

Del 05/06/2024 al 25/06/2024

Horari

A distància

Comentaris

IMPORTANT!!!!!
* El curs té els materials en castellà i també ho serà la llengua vehicular, ja que la tutora és i resideix a la Coruña i, per tant és castellanoparlant.

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà en tenir totes les places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.