ASPECTES BÀSICS SOBRE LA LECTURA: primers lectors (0-3 anys) (Maig)

background image

ASPECTES BÀSICS SOBRE LA LECTURA: primers lectors (0-3 anys) (Maig)

Data d'Inici

29/05/2024

Data de Finalització

04/06/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

24/05/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Tots els docents.

Continguts

El curs "Aspectes bàsics sobre la lectura: primers lectors (0 a 3 anys) cerca oferir un breu catàleg d'estratègies, recursos i eines aplicables per a conèixer als aspectes generals de la lectura enfocada als més petits.
Els continguts d'aquest curs es presentaran traves de tres mòduls: el primer "La lectura:
les seves principals funciones, la importància de la iniciació primerenca en la lectura" el segon "Animació a la lectura: aspectes bàsics" i el tercer "la literatura infantil de 0 a 3 anys: la literatura infantil, les característiques evolutives 0-3 anys", els quals il·lustraran els conceptes que volem presentar.
L'objectiu principal és que el participant adquireixin uns coneixements bàsics entorn de la importància de la lectura en les primeres edats, així com les característiques més destacables de la lectura per als infants de 0-3 anys, juntament amb una bibliografia de llibres.

OBJECTIUS:
1. Conèixer els aspectes essencials que s'han de treballar en la lectura i els seus suports en les primeres edats.
2. Adquirir una visió dels elements que concorren en el desenvoluament primerenc dels hàbits lectors.
3. Conèixer la literatura infantil per a nins de 0 a 3 anys.
4. Adquirir pautes per a la selecció dels contes.
5. Obtenir una bibliografia bàsica.

CONTINGUTS:
1. La lectura:
1.1 Les seves principals funcions.
1.2 Importància de la iniciació primerenca en la lectura
2. Animació a la lectura: aspectes bàsics
3. La literatura infantil 0-3 anys
3.1 La literatura infantil
3.2 Característiques evolutives 0-3 anys.

Professorat

Clara Auber Zamorano, Grau Història de l'Art (2015)
Màster en peritatge, avaluació i anàlisis d'obres d'art (2017)
Postgrau en Gestió documental (2023)

Lloc

Distància

Dates

Del 29/05/2024 al 04/06/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà dia 24/05/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.