FAMILIARITZACIÓ AMB LES REGLETES CUISENAIRE amb activitats prenumèriques (3-7 anys) (Maig)

background image

FAMILIARITZACIÓ AMB LES REGLETES CUISENAIRE amb activitats prenumèriques (3-7 anys) (Maig)

Data d'Inici

29/05/2024

Data de Finalització

04/06/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

24/05/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Mestres d'EI i de primer cicle de Primària

Continguts

La formació ofereix un recull d’activitats per iniciar l’alumnat d’EI (fonamentalment, però també de 1r de primària) en l’ús de les regletes per a desenvolupar el pensament matemàtic.
Es tracta de conèixer una aproximació prenumèrica del material, reforçant altres habilitats matemàtiques: identificació de qualitats, relacions, classificació, ordenació, composicions i descomposicions, conceptes espacials, patrons, combinatòria bàsica, mesura, etc., però sense necessitat d'identificar encara cada regleta amb el seu valor numèric.

OBJECTIUS:
1. Familiarització amb les Regletes Cuisenaire.
2. Conèixer les possibilitats dels material per desenvolupar continguts no numèrics.
3. Aplicació del material com a taller o espai d'experimentació i descoberta.

CONTINGUTS:
1. Una aproximació a les Regletes Cuisenaire prèvia a l'assignació de valor numèric. Seqüència de treball i estratègies metodològiques.
2. Característiques del material. Identificació visual i tàctic. Motricitat fina.
3. Establiment de relacions qualitatives, quantitatives (qualificadors bàsics), de mesura, i espacials (conceptes bàsics, orientació i simetria). Patrons d'ordre, repetició i combinacions.
4. Creativitat i regletes.

Professorat

Francisca García Castillo.
Diplomada en professorat d'EGB, mestra d'educació infantil, primària i atenció a la diversitat.

Lloc

Distància

Dates

Del 29/05/2024 al 04/06/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 25/04/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.