FEM ART A LES AULES? Nous enfocaments (Juny) -26 juny/2 juliol-

background image

FEM ART A LES AULES? Nous enfocaments (Juny) -26 juny/2 juliol-

Data d'Inici

26/06/2024

Data de Finalització

02/07/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

20/06/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Docents d'educació infantil i primària.

Continguts

En aquest curs explorarem les diferents maneres d'enfocar la "pràctica artística"
a les aules tot partint de la pregunta: fem art a l'escola? Són moltes les diferents metodologies, visions, pràctiques o menares d'enfocar l'art a les escoles, potser per aquest motiu molt sovint ens assalten dubtes i inseguretats a l'hora d'abordar aquesta pràctica a les nostres aules: com puc transmetre l'interès per l'art als meus alumnes? Estem treballant l'art o fem treballs manuals? Cal centrar-nos en el procés o en el resultat? Aquestes i altres qüestions seran el fil conductor que ens dugui a descobrir diferents
maneres d'enfornar-nos a l'art des de la docència
OBJECTIUS:
*Explorar diferents maneres de treballar l’art a les escoles.
*Conèixer diferents teories artístiques.
*Familiaritzar-se amb els processos artístics.
CONTINGUTS:
*Utilització de distints enfocaments per transmetre la disciplina artística a les aules.
*Aplicació de diferents teories artístiques.
*Coneixement del procés creatiu.

Professorat

Marina Uguet Ibáñez,
Grau en Belles Arts i Grau en Educació Infantil

Lloc

Distància

Dates

Del 26/06/2024 al 02/07/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 25/04/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.