LLICÈNCIA CREATIVE COMMONS per compartir i/o incorporar a les nostres produccions (Juny) -26 juny/2 juliol- (Àrea 2. Nivell B1 de la CDD)..

background image

LLICÈNCIA CREATIVE COMMONS per compartir i/o incorporar a les nostres produccions (Juny) -26 juny/2 juliol- (Àrea 2. Nivell B1 de la CDD)..

Data d'Inici

26/06/2024

Data de Finalització

02/07/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

20/06/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Tots els docents.

Continguts

Cada vegada utilitzam a l’aula més continguts, recursos i materials digitals que trobam a Internet o els incorporam a les nostres produccions. Però sabem cert què és lícit fer amb ells amb finalitat docent? Aquesta formació pretèn aclarir una mica qüestions com els drets d’autor en educació, conèixer recursos educatius oberts; així com les diferents opcions per llicenciar les nostres creacions amb Creative Commons.

OBJECTIUS:
1. Conèixer la normativa sobre drets d’autor i els tipus de llicències a l’hora d’utilitzar recursos multimèdia en la tasca docent.
2. Descobrir bancs de recursos –REO- de Domini públic, lliure i Creative Commons.
3. Utilitzar la llicència Creative Commons per incorporar i compartir a les pròpies creacions.

CONTINGUTS:
1. Drets d’autor i docència.
2. Tipus de llicències: Copyright, Copyleft i Domini públic. Creative Commons.
3. Recursos educatius oberts (REO) i condicions d’ús.
4. Creació de continguts compartint i per compartir.

Professorat

Francisca García Castillo.
Diplomada en professorat d'EGB, mestra d'educació infantil, primària i atenció a la diversitat.

Lloc

Distància

Dates

Del 26/06/2024 al 02/07/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 25/04/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional de les Illes Balears.