LES MATEMÀTIQUES SÓN MÀGIQUES: FEM MATEMÀGIA (Abril)

background image

LES MATEMÀTIQUES SÓN MÀGIQUES: FEM MATEMÀGIA (Abril)

Data d'Inici

09/04/2024

Data de Finalització

29/04/2024

Durada

50 Hores

Fi de la inscripció

02/04/2024

Preu

120€

Preu Persones Afiliades

95€

Adreçat

Tots els docents.

Continguts

Estudi de la matemàgia com a recurs didàctic. Un curs dirigit a qualsevol docent que vulgui aprendre nocions bàsiques de màgia i veure la relació que existeix entre aquest art i les matemàtiques, així com la seva aplicació pràctica a l’aula.
OBJECTIUS:
1. Estimular i fomentar en el docent l’interès per aplicar la màgia des d’un punt de vista educatiu, aportant tècniques bàsiques per utilitzar a l’aula de matemàtiques.
2. Introduir i consolidar continguts curriculars de matemàtiques d’una manera lúdica i entretinguda, aplicant diferents jocs de màgia.

3. Presentar un conjunt d’activitats matemàgiques per a la seva utilització a l’aula analitzant la vinculació amb el currículum de matemàtiques.
4. Desenvolupar actituds de reflexió, sentit crític, iniciativa personal, curiositat i creativitat en l’aprenentatge.
5. Utilitzar la plataforma “Moodle” per aprendre màgia de manera col·laborativa.
CONTINGUTS:
1. Teoria sobre la màgia: la seva història, personatges, tipologia, tècniques bàsiques.
2. Aspectes a tenir en compte sobre l’ensenyament de les matemàtiques.
3. El funcionament del cervell en els jocs de màgia: la neuromàgia.
4. Origen i evolució de la matemàgia i la seva aplicació a l’aula: números i operacions, mesura, geometria i tractament de la informació.
5. Construcció i posada en escena d’un joc de matemàgia.

Professorat

Francesc Xavier Alomar Novila. Diplomat en professorat d'EGB. Mestre d'educació infantil, primària i atenció a la diversitat.

Lloc

Distància

Dates

Del 09/04/2024 al 29/04/2024

Horari

A distància

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 15/01/2024 i finalitzarà el 02/04/2024, o en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaràs de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.
CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.