Taller: IPO1 (Itinerari personal per a l'ocupabilitat ). DETALL DELS CONTINGUTS PER UNITATS. (formació NO homologada)

background image

Taller: IPO1 (Itinerari personal per a l'ocupabilitat ). DETALL DELS CONTINGUTS PER UNITATS. (formació NO homologada)

Data d'Inici

04/06/2024

Data de Finalització

19/06/2024

Durada

10 Hores

Fi de la inscripció

02/06/2024

Preu

50€

Preu Persones Afiliades

30€

Adreçat

Professorat de FOL

Continguts

Objectiu:
Desenvolupament pràctic del detall de continguts RA en 8 unitats IPO1.

Tot serà en l'àmbit pràctic, introducció normativa IPO1, organització del procés i normativa, repartiment materials: RA - unitats i continguts.
Materials, eines, explicacions i experimentació. Posada en comú i millores.

1.Introducció repartiment RA - unitats i continguts
Bloc 1: Introducció repartiment RA - unitats i continguts
Inici RA2 - Apunts 3 temes PRL- Eines, explicacions i experimentació, organització del procés i normativa. Repassar apartats i continguts. + 2h zoom

2.Bloc 2: Inici RA3 - Apunts 2 temes- Eines, explicacions i experimentació, organització del procés i normativa. Repassar apartats i continguts. + 2h zoom

3.Bloc 3: Inici RA1 - Apunts 1 tema- Eines, explicacions i experimentació, organització del procés i normativa. Repassar apartats i continguts. + 2h zoom

4.Bloc 4: Inici RA4 / RA5 - Apunts 2 temes- Eines, explicacions i experimentació, organització del procés i normativa. Repassar apartats i continguts. + 2h zoom

5. Detall activitats, materials ampliació. Posada comú altres -Técnica esforç invertit, experimentació tècniques i desenvolupament, recerques, coeducació, IA. 2h zoom.

RA1 4.1 CP I
RA 2 1- 2- 3 CP IV
RA 3 5 - 6 CP III
RA 4 7 - 8 CP III
RA 5 8 CP II
PRL1- Què inclou la Seguretat i Salut Laboral?
PRL 2 -Com fer la gestió de la prevenció?
PRL 3 Quines mesures de Prevenció i protecció?
PRL 4 Quins itineraris, competències i ocupacions trobam avui ?

Professorat

Joana Maria Juan Femenia.
Professora d’educació secundària (especialitat de Formació i Orientació Laboral).

Lloc

Online, mitjançant les plataformes Moodle i ZOOM

Dates

A distància (Moodle) del 04/06/24 al 19/06/24. Presencial per Zoom: els dies 4, 5, 11, 18 i 19 de juny.

Horari

Materials (Moodle). Presencial per Zoom: els dies 4, 5, 11, 18 i 19 de juny de 17 a 19 hores.

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 20/05/2024 i finalitzarà en tenir el total de places confirmades.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.


IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacio@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacio@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacio@stei.cat