EL BALL FOLK COM A RECURS PEDAGÓGIC

background image

EL BALL FOLK COM A RECURS PEDAGÓGIC

Data d'Inici

10/09/2024

Data de Finalització

31/10/2024

Durada

8 Hores

Fi de la inscripció

09/09/2024

Preu

40€

Preu Persones Afiliades

20€

Adreçat

Dirigida a docents de Primària i Secundària amb inquietud per a desenvolupar la creativitat, la imaginació, i donar una empenta més viva a les àrees de llengües.

Continguts

1. Crear un espai de trobada a partir de la dansa.
2. Aprendre diversos balls que es puguin interpretar en directe. 3. Treballar la convivència i els diferents rols amb perspectiva de gènere a través del ball.

Professorat

Miquel Àngel Bauzà Fuster: Llicenciat en Filologia Catalana i Professor Superior de Viola

Iosune Salinas Bueno: Diplomada en fisioteràpia, Màster en Prevenció de Riscs Laborals, especialitat en ergonomia, Màster en Tecnologia educativa.

Lloc

Escola de Formació i Mitjans Didàctics (STEI Intersindical)

Dates

Dijous 10 i 24 de setembre de 17,30 a 20 hores, 31 d'octubre de 17.30 a 20.30

Horari

De 17.30 a 20.00

Comentaris

INSCRIPCIÓ:
*El termini d'inscripció comença dia 02/09/2024 i finalitzarà el 09/09/2024.
*Per tal d'assegurar la plaça, en haver fet la inscripció ja es pot fer el pagament mitjançant targeta (Terminal de Pagament Virtual) o per transferència bancària a Banc Sabadell: IBAN: ES82-0081-0268-2500-0182-2189.
*Grup mínim per fer-se el curs: 10 alumnes.

IMPORTANT!!!! Una vegada realitzada la inscripció disposaras de 5 dies per fer el pagament. Aquest termini serà només de 2 dies si la inscripció es produeix en els darrers 3 dies d'inscripció). Una vegada fet el pagament de la quota caldrà enviar un correu electrònic a: formacioadistancia@stei.cat on consti: el nom complet, el curs, l'import i el dia en què s'ha ingressat. En el cas de pagament per transferència caldrà adjuntar també un justificant de l'ingrés realitzat (captura o pdf).

CONFIRMACIÓ DE L'ADMISSIÓ AL CURS:
La inscripció serà confirmada per correu electrònic, una vegada realitzades les comprovacions sobre afiliació i ingrés de la quota corresponent. Per tal de garantir la recepció de les notificacions que et puguem fer arribar en relació a la confirmació de la teva admissió al curs et recomanam, o bé: afegir a la teva llista de contactes segurs l'adreça de correu electrònic: formacioadistancia@stei.cat; o comprovar la bústia de correu brossa o spam els dies posteriors a la realització del pagament.
IMPORTANT: Exhaurit el termini de 5 dies des de la inscripció, i no havent formalitzat la matrícula realitzant el pagament, s'anul·larà la inscripció a la formació.

CANCEL·LACIONS:
*En cas d'anul·lació del curs es podrà triar entre el retornament de la quota o el canvi a una altra formació.
*Es podrà cancel·lar la participació al curs per part de l'alumne/a fins a 7 dies abans de l'inici del mateix. Després d'aquesta data ja no serà possible. La cancel·lació comporta unes despeses de gestió del 20% sobre el valor del curs.
*No es retornarà la matrícula una vegada iniciada la formació.

DADES D'ACCÉS A LA FORMACIÓ:

*El dia abans de l'inici del curs rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis indicat en el formulari d'inscripció, les dades d'accés (usuari i contrasenya), així com un enllaç a l'Entorn de formació Moodle de l'EFMD.
*Si el primer dia del curs no has rebut l'usuari i contrasenya per accedir a la formació contacta amb nosaltres al telèfon: 971-91-00-60 o envia un correu a: formacioadistancia@stei.cat

Curs homologat per la Conselleria d'Educació i Universitats de les Illes Balears.